Generatoren op ppo

Generatoren op duurzame brandstof!

Fossielvrij stroom produceren is nu mogelijk met de speciale generator welke Tamatgreen kan leveren. Draaiend op PPO (Puur Plantaardige Olie) of GPO (Gebruikte Plantaardige Olie). In elke vermogensklasse kunnen wij een generator leveren op deze brandstoffen zowel 230 als 400 volt uitvoering.

Tot 30KVA is een 1-Tank oplossing mogelijk dus geheel zonder diesel. Voor de grotere vermogens dient er op diesel gestart te worden en schakelt de machine vanzelf over.

Tevens kan de generator geleverd worden “op maat” dit houdt in zoals de klant wil, gewoon standaard of voorzien van speciale aanpassingen die de generator monitoren zodat de gebruiker up to date geïnformeerd is over de staat van de generator.

Natuurlijk is het ook mogelijk een generator bij ons om te laten bouwen welke al in uw bezit is. En zoals bij elke ombouw, bij aanschaf van een generator of ombouw eigen generator kunt u bij ons goedkoop brandstof afnemen geheel door ons verzorgd.

Vraag naar de voorwaarden!

Binnenkort ook in ons programma WKK machines.

Een WKK is een afkorting voor warmte kracht koppeling. In ons geval betekent dit een generator op PPO  waarvan de warmte ook benut wordt. Dit resulteert in een zeer efficiënte manier van energie opwekking.