Tamatgreen

 Menu 
- Home

Pure Plantaardige Olie
- Wat is PPO?
- Verschil met biodiesel
- Voordelen PPO

Ombouw naar PPO
- Tractoren op PPO
- Auto's op PPO
- Wat houdt ombouw in?
- Wat kan Tamat Green?
- Voor wie interessant?

Extra info
- Projecten
- Historie
- Nieuws
- Offerte aanvragen
- Contact

 Extra info 
Projecten
Historie
Nieuws
Offerte aanvragen
Contact
Route

 Evenementen 
Er zijn geen komende evenementen


Event maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) 27 maart 2008 Duurzaam = gewoon doen      Email artikel afdruk versie 

Op het event MVO zal Tamatgreen aanwezig zijn ter promotie van alternatieven voor fossiele brandstoffen. Plantaardige Olie is op dit moment misschien wel de meest milieuvriendelijke brandstof.

     lees verder


Historie      Email artikel afdruk versie 

Toen Rudolf Diesel eind 19e eeuw de dieselmotor uitvond, gebruikte hij pindaolie als brandstof. Dit omdat er eenvoudigweg nog geen aardolieproduct beschikbaar was. Door de opkomst van aardolie is het gebruik van plantaardige olie niet gangbaar geworden.

Elsbett
De firma Elsbett in Duitsland is de pionier op het gebied van het ombouwen van dieselmotoren. Elsbett is een ontwikkelingsbedrijf gesticht door professor Elsbett, die verschillende octrooien op zijn naam heeft staan op het gebied van dieselmotoren. Deze firma houdt zich nu al meer dan 25 jaar bezig met de ombouw van dieselmotoren. De ombouwsets die Tamatgreen monteert worden geleverd door de firma Elsbett. Tamatgreen is Elsbett Partner.

     
Ombouw dieselmotoren
Vraag nu offerte aan!